Wood panels in the shape of the ventilation bricks used by C.F. Møller on the campus. Walls and ceiling in the administration canteen

Anegalleriet, Aarhus Universitet / 2016

Økonomi og Bygninger, Aarhus Universitet
Bygherre: Bygningsstyrelsen.
Renovering af CUBO Arkitekter

Det ikoniske bygningskompleks som udgør Aarhus Universitet er skabt af arkitekten C.F. Møller. Siden 1933 er der bygget og udvidet efter Møllers vejledning. De allestedsnærværende bygningsdele vinduer, døre og mursten på campus fremviser et anegalleri – en billedesamling af tidligere generationer – til inspiration for fremtiden. Også kaldet C.F. Møllers testamente. Økonomi og Bygninger findes i en hel anden type byggeri, som mangler de helhedsskabende stilistiske sammenhænge. Kunsten i den åbne kantine sætter her testamentet i spil.

Den integrerede kunst er tilgængelig efter aftale med Aarhus Universitet.

The canteen seen from outside
Wood panels with soundproofing of birch plywood and black acoustic fabric
Walls and ceilings, total area 276 m2.