The students’ text messages on the high wall of the multipurpose room

Midtsjællands Gymnasium Ringsted / 2013

Bygherre: Midtsjællands Gymnasium Ringsted. Tegnestue: Henning Larsen Architects

Gymnasiet er et sted, hvor hovedsalig boglig viden formidles. Gymnasiets pensum revideres løbende, men bunder i traditioner, der går langt tilbage. Gymnasiet er også et sted, hvor unge mennesker lever et socialt liv. Elever udveksler erfaringer og udvikler mellemmenneskelige kompetencer. Eleverne spejler samtiden, og dennes tidsånd kommer til udtryk i elevernes indbyrdes sprog. Kunsten bygger derfor på passager fra gymnasiets pensum og elevernes sms´er.

Den bygningsintegrerede kunst er offentlig tilgængelig på Midtsjællands Gymnasium Ringsted, Ahorn Allé 4, 4100 Ringsted

Acoustic panels, wall 700×12500 cm
Wall 700×12500 cm
Serigraphy and cut letters on engraved plywood and print on textile
Detail from the big wall
Corridor with coloured doors
Corridor 270×57000 cm
Acoustic panels. Office 270×400 cm
Acoustic panels, classrooms, speech bubbles
Classrooms, speech bubbles 100×147 cm, engraved plywood and textile